Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ»: Ολοκληρώθηκε το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία

Το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία, έλαβε χώρα στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας και μας έκανε να βιώσουμε στιγμές δυνατές, γεμάτες συγκίνηση και αισιοδοξία για την πορεία της Ψυχικής Υγείας στην χώρα.

Η χαρά ήταν ολοφάνερη στα μάτια των 106 παικτών – ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας και των συνοδών τους που συμμετείχαν στη δράση, την οποία υλοποιεί ο Φορέας Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» με την συνεργασία και τη σημαντική αρωγή της ΕΠΟ.

Χρήσιμοι, θαρραλέοι, μέλη της ομάδας, αγωνιστές, νικητές… έτσι αισθάνθηκαν οι άνθρωποι, οι παίκτες του πρωταθλήματος μας.

Τα ευτυχισμένα πρόσωπα, τα χαμόγελα και η συγκίνηση πολλαπλασιάστηκαν όταν έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο παλαίμαχος άσος συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με όλους ενώ έκανε την απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα δίνοντας πηγαία χαρά σε όσους τον συνάντησαν.

Μαζί μας οι δημοσιογράφοι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Στέφανος Αβραμίδης και Αποστόλης Λάμπος, που μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη, είχαν συμμετάσχει και στην ημερίδα με θέμα «Ποδόσφαιρο και Ψυχική Υγεία: Νιώθω, Αποδέχομαι, Δρω», που είχε διοργανώσει η ΕΠΟ σε συνεργασία με την «ΕΔΡΑ».

Ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία της δράσης αλλά και την απήχηση που σταθερά έχει στις καρδιές των συμμετεχόντων, άπαντες στο τέλος έδωσαν ραντεβού για του χρόνου!

Τα αποτελέσματα:

Πρωταθλήτρια ομάδα του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία αναδείχτηκε η ΠΕΨΑΕΕ (Κέντρο Ημέρας – Αθήνα) – ΚΔΗΦΑμεΑ Ηλιαχτίδα, που νίκησε στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια) την ΘΕΨΥΠΑ (Λάρισα).

Την 3η θέση πήρε η ΕΠΑΨΥ Ξενώνας Χαλκίδα – Οικοτροφείο Χαλκίδα – Οικοτροφείο Ερέτρια. Βραβείο «Πολύχρωμη Εξέδρα» (απονέμεται στην πιο δυναμική κερκίδα) κατέκτησε η ΑΜΑΛΘΕΙΑ (Τρίπολη).

Νιώστε τον ρυθμό του Πρωταθλήματος εδώ: https://shorturl.at/lnprJ

Δείτε ΕΔΩ το φωτογραφικό υλικό της δράσης.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ