ΜΒΑ International: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων υποψήφιων φοιτητών

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την ένταξή τους στο πρόγραμμα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 ως τις 31 Μαΐου 2022.

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή προσανατολισμό – MBA International είναι ένα διεθνές και καινοτόμο ΜΒΑ πρόγραμμα το οποίο προσφέρεται εξ’ ολοκλήρου στην Αγγλική γλώσσα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το  2022 κατέκτησε το βραβείο MBA Startup of the Year 2022 και το 2013 το βραβείο Καινοτομίας 2013 (MBA Innovation Award 2013) του διεθνούς οργανισμού πιστοποίησης Association of MBAs’ (ΑΜΒΑ).  Η πιστοποίηση από τον Association of MBAs (ΑΜΒΑ), την οποία κατέχει το Πρόγραμμα από το 2005, η διεθνής κατάταξή του ως το κορυφαίο MBA  στην Ελλάδα και ανάμεσα στα κορυφαία στην Ευρώπη και το ισχυρό δίκτυο των αποφοίτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενισχύουν σημαντικά την αναγνωρισιμότητα και τη φήμη του Προγράμματος παγκοσμίως. Ενδεικτικά, για το έτος 2021, το Πρόγραμμα κατέλαβε την 8η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία MBA Part-Time και την 12η στην κατηγορία International Management in Western Europe στην κατάταξη Eduniversal Best Masters & MBAs ranking και την 35η θέση για προγράμματα πλήρους φοίτησης στην κατάταξη QS Global MBA Ranking. Η εξαιρετική σύνδεση του Προγράμματος με την αγορά εργασίας αποδεικνύεται από το υψηλό ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων του τμήματος Πλήρους φοίτησης στην αγορά, το οποίο φτάνει στο 96% πριν την αποφοίτηση, ενώ παράλληλα το 68% των φοιτητών του τμήματος Μερικής φοίτησης εξελίχθηκε επαγγελματικά σε διάστημα ενός χρόνου από την αποφοίτηση.

Το MBA International προσφέρεται τόσο σε Πλήρους όσο και σε Μερικής φοίτησης και προσελκύει φοιτητές από περισσότερες από 30 χώρες. Το Πρόγραμμα ξεκινάει κάθε Σεπτέμβριο και η περίοδος αιτήσεων λήγει στο τέλος Μαΐου.

Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αίτησης και τα απαιτούμενα δικαολογητικά μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τη Γραμματεία στα τηλέφωνα 210 8203 659,, ή στο e-mail: imba@aueb.gr.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ