Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ»

Δεκάδες παιδιά των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» διασκέδασαν με την καρδιά τους στις χριστουγεννιάτικες γιορτές που διοργανώθηκαν από την Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «ΕΚΦΡΑΣΗ» του φορέα, με αφορμή την εορταστική περίοδο.

Οι γιορτές διανθίστηκαν με Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια Παραμυθιών, όπου τα παιδιά με τη βοήθεια των επαγγελματιών παραμυθάδων Μαρούσας Απειρανθίτου, Γιώργου Ιωάννου και Ταξιάρχη Μπεληγιάννη, ύφαναν τις ιστορίες των Χριστουγέννων. Ακολούθησαν οι κατασκευές πολύχρωμων στολιδιών και κοσμημάτων από τη γραφίστρια Μαριάννα Μαρκάκη, με συνοδεία μουσικής, τραγουδιών και άπειρου ενθουσιασμού από τα παιδιά. Ο δάσκαλος Ζωγραφικής της Παιδικής Πολιτιστικής Λέσχης «ΕΚΦΡΑΣΗ» Πασχάλης Μπαγιάος έδωσε στα παιδιά έξυπνες ιδέες για την κατασκευή Χριστουγεννιάτικων Καρτών με τη μορφή του Αϊ Βασίλη.

Επίσης, τα παιδιά των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων «Μελία Ι & ΙΙ» απόλαυσαν χριστουγεννιάτικο κινηματογράφο στο Κινηματοθέατρο «ΜΕΛΙΝΑ», με την υποστήριξη της Δημιουργικής Ομάδας «Νεανικό Πλάνο» και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Παιδείας Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Στο τέλος των εκδηλώσεων, όλα τα παιδιά των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» «ΠΝΟΗ» Περιστερίου, «ΠΝΟΗ» Χαϊδαρίου, «ΠΝΟΗ» Ηλιούπολης, «ΠΝΟΗ» Υμηττού, «ΠΝΟΗ» Δάφνης, «Μελία Ι» Αγ.Αναργύρων, «Μελία ΙΙ» Καματερού, «Ιλιαχτίδα» Ιλίου και την Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «ΕΚΦΡΑΣΗ», τα περίμεναν εκπλήξεις με snack, χυμούς, δώρα, κληρώσεις και πολλές ευχές!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι υποστήριξαν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές των Ψυχοπαιδαγωγικών της ΕΔΡΑ.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ