H ΕΛΕΠΑΠ υποδέχθηκε τους εργαζομένους της Bristol – Myers Squibb

Μία «γεμάτη» ημέρα εθελοντισμού αφιέρωσαν στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ οι εργαζόμενοι της εταιρείας Bristol – Myers Squibb, την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014. 60 εργαζόμενοι της εταιρείας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του οργανισμού και είχαν τη δυνατότητα γνωριμίας με όλα τα τμήματα και τους χώρους, προσφέροντας μάλιστα αρωγή σε καθημερινές δραστηριότητες.
Οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιδιά με τη συνεργασία ειδικών παιδαγωγών, να εμπλακούν σε χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, να βοηθήσουν στην προετοιμασία και στο μοίρασμα του φαγητού, να παρακολουθήσουν συνεδρίες φυσικοθεραπείας, να ενημερωθούν για εφαρμοζόμενες θεραπείες και να επισκεφθούν την αναβαθμισμένη πισίνα του Κέντρου της ΕΛΕΠΑΠ.
Στην επίσκεψη παρέστησαν η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΕΠΑΠ, κα. Μαριάννα Μόσχου αλλά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bristol – Myers Squibb, κ. Emmanuel Lorge. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης της Bristol – Myers Squibb και υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Global Sustain, στο πλαίσιο των υπηρεσιών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που προσφέρει τόσο στο NGO Premium μέλος ΕΛΕΠΑΠ, όσο και στο συνεργάτη Bristol – Myers Squibb, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Αειφορίας.
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ