Όμιλος Ιατρικού Αθηνών Συνεργασία στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, διευρύνοντας το δίκτυο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας επιχειρήσεων, προχώρησε πρόσφατα σε σύναψη συνεργασίας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της κάρτας Ασφαλιστικός Γονέας, έχουν τη δυνατότητα σε ενδεχόμενη νοσηλεία τους ή σε περίπτωση που πραγματοποιήσουν Διαγνωστικές Εξετάσεις στις κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Περιστερίου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, ΓΑΙΑ, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, Παιδιατρικό Κέντρο Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης) και στο ποσό που αφορά στη δική τους συμμετοχή, να επωφελούνται από μία σειρά προνομίων όπως:

α. Επιστροφή ασφαλίστρων σε κάθε συμβόλαιο στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

β. Εξασφάλιση δωρεάν αγορών από τις συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις, σε περίπτωση νοσηλείας από ατύχημα.

γ. Εξασφάλιση δωρεάν αγορών από την οικογένεια του κατόχου για ένα χρόνο σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα.

Η συμφωνία αυτή εντάσσεται στη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη προς τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας, προσφέρεται αποκλειστικά σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, παρέχεται δωρεάν και η απόκτηση του είναι απλή. Περισσότερες πληροφορίες στο www.asfalistikosgoneas.gr.

 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ