Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Συμμετοχή της Ελλάδας στην έκθεση InnoTrans του Βερολίνου

H εταιρία WIND and SOL Ltd πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στην προσεχή ΙnnoΤrans, τη Διεθνή Έκθεση Σιδηροδρομικών Οχημάτων, Συγκοινωνιών, Νέων Τεχνολογιών Οχημάτων και Συστημάτων, που θα λάβει χώρα από τις 20 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου.
 
Η ΙnnoTrans αύξησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά την επιφάνειά της κατά 6.000 τ.μ, στην αίθουσα City Cube, λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης που υπάρχει. Στην προηγούμενη διοργάνωση, 2.758 εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα τους και ενημέρωσαν τους 138.872 επισκέπτες, για όλες τις εξελίξεις του κλάδου.
 
Στην προσεχή διοργάνωση, ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην τεχνολογία σιδηροδρομικών δικτύων και πιο συγκεκριμένα στους εξής τομείς: σιδηροδρομικά οχήματα, τεχνικές ομάδες και εξαρτήματα. Στο νέο σιδηροδρομικό δίκτυο της έκθεσης θα παρουσιαστεί ένα ευρύ φάσμα σιδηροδρομικών οχημάτων, κυρίως για αστικές και τοπικές συγκοινωνίες.
 
Επιπλέον, στους επισκέπτες της ΙnnoTrans θα δοθεί η ευκαιρία να δουν το ξεχωριστό τμήμα “Interiors”, που συμπεριλαμβάνει τους τομείς “Τravel Catering & Comfort Services” και “Future Mobility Park”, στο οποίο παρουσιάζεται, πώς θα είναι το μέλλον στον τομέα της μετακίνησης, ενώ στο τμήμα “Career Point”, τελειόφοιτοι σχολών οχημάτων και συγκοινωνιών, θα έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις, με την προοπτική μελλοντικής συνεργασίας και την ένταξή τους στην εργασιακή αγορά.  
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.innotrans.de και να απευθυνθεί στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου, για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή προπώλησης και ειδική έκπτωση για τα μέλη του Επιμελητηρίου, επικοινωνώντας στο τηλ. 210 64 19 037. Οι κάρτες εισόδου ισχύουν και για τη μετακίνηση στην πόλη του Βερολίνου.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ