Boussias Communications: IMPACT BITE (Business IT Excellence) Awards

Ο θεσμός που για 6η χρονιά αναδεικνύει την αριστεία και τις καλές πρακτικές 

Τα IMPACT BITE (Business IT Excellence) Awards, τα βραβεία-θεσμός της Επιχειρηματικής Τεχνολογίας αναδεικνύουν τους οργανισμούς που αξιοποιούν τις ΤΠΕ με καινοτόμους τρόπους, προκειμένου να προσφέρουν επιχειρηματική αξία! 

Δίνουν την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να ανταμείψουν τις ομάδες τους, να προβάλουν το αποτέλεσμα των κόπων τους, να διαδώσουν τις καινοτόμες πρωτοβουλίες τους και να γιορτάσουν με την αγορά την αριστεία και τις καλές πρακτικές. 

Υποβολή των Υποψηφιοτήτων έως: 21 Απριλίου 2017 


 
Τι καινούργιο θα υπάρχει φέτος 

Φέτος στον έκτο τους χρόνο, τα βραβεία λανσάρουν δύο καινοτομίες που δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στη συμμετοχή σας: 

1. Grand Award: Απονέμονται στις εταιρείες εκείνες που συνολικά θα συγκεντρώσουν περισσότερα από 4 βραβεία, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Προϋπόθεση είναι να υπάρχουν τουλάχιστον δύο Gold ανάμεσά τους.

2. Ευκαιρία για παγκόσμια διάκριση! Από τις εταιρείες που θα διακριθούν στα ΒΙΤΕ Awards, ο ΣΕΠΕ θα επιλέξει τα έργα που θα συμπεριληφθούν στις υποψηφιότητες των φετινών WITSA Global ICT Excellence Awards. O WITSA αποτελεί τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας, μέλος του οποίου για την Ελλάδα είναι ο ΣΕΠΕ.

Καταθέστε τις υποψηφιότητές σας έως τις 21 Απριλίου 2017 και τεστάρετε τις δικές σας πρωτοβουλίες απέναντι στο benchmark των καλών πρακτικών της ελληνικής αγοράς. 

Τα βραβεία διοργανώνονται από το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αναγνωρίζονται από το σύνολο της αγοράς και όλους τους σχετικούς φορείς. 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ