Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο:15 πιστοποιητικά AdA Basis International – Train-the-Trainer

Tο πιστοποιητικό AdA Basis International, με τη σφραγίδα της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, θα λάβουν στις 26 Μαΐου οι πρώτοι 15 εκπαιδευτές οι οποίοι έλαβαν μέρος και ολοκλήρωσαν με επιτυχία το σεμινάριο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών» (Train-the-Trainer), που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου VETnet, στο ΚΕΚ ΟΣΕ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Ο νέος κύκλος σεμιναρίων οργανώθηκε με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της διττής εκπαίδευσης και τη βελτίωση των απαραίτητων τεχνικών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, αποτελώντας μία νέα και καινοτόμα υπηρεσία του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Το επόμενο σεμινάριο 40 ωρών θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου 2017, ώρα 9:00 με 17:00 και στις 26 και 27 Ιουνίου, ώρα 9:00-17:00, στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Δορυλαίου 10-12 Αθήνα, 4ος όροφος. Οι συμμετέχοντες θα μετέχουν στις 3 και 6 Ιουλίου 2017, σε γραπτές, προφορικές και πρακτικές εξετάσεις, όπου κατόπιν της επιτυχούς ολοκλήρωσης, θα τους χορηγείται το πτυχίο εκπαίδευσης εκπαιδευτών AdA Basis International. 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, για πληροφορίες σχετικά με το νέο σεμιναριακό κύκλο ή την υποβολή αίτησης συμμετοχής σε αυτόν, να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 6419036  ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.dual.com.gr. 

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μόνο με ηλεκτρονική υποβολή έως τις 5 Ιουνίου 2017.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ