Το No Finish Line Athens βραβεύτηκε από το «Μαζί για το Παιδί»

Μία πραγματικά ξεχωριστή στιγμή ήταν για το No Finish Line Athens η βράβευση του από το «Μαζί για το Παιδί», στην ετήσια Τελετή βραβεύσεων της Ενωσης των παιδικών ιδρυμάτων που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μουσείου Μπενάκη.

Το No Finish Line της Αθήνας τιμήθηκε ως Μεγάλος Χορηγός για την επιτυχία της περσινής πρώτης διοργάνωσης, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όταν συγκεντρώθηκαν για τους σκοπούς της ‘Ενωσης «Μαζί για το Παιδί» , 25.451,5 ευρώ από 6202 δρομείς που κάλυψαν 50.903 χιλιόμετρα.

Το τιμητικό βραβείο παρέλαβε ο Παναγιώτης Νικολάου, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΕΡΜΗΣ 1877, που είναι ο φορέας Υλοποίησης του Νo Finish Line Athens από τον Ιωάννη Παπαδάτο, Διευθυντή Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού».

Ο Πρόεδρος του ΕΡΜΗ 1877, είπε για τη μεγάλη αυτή τιμή. «Ολοι εμείς που εμπνευστήκαμε και υλοποιήσαμε το No Finish Line της Αθήνας είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι που καταφέραμε και βοηθήσαμε με ένα σεβαστό ποσό την προσπάθεια που κάνει η Ενωση για να στηρίξει τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Η βράβευση αυτή μας δημιουργεί ένα επιπλέον κίνητρο για να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και να καλέσουμε ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας να τρέξουν ή να περπατήσουν στο 2ο No Finish Line, ώστε το ποσό που θα συγκεντρωθεί να είναι ακόμα μεγαλύτερο και να βοηθήσει περισσότερα παιδιά».

Το No Finish Line Athens είναι o μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου, ένας μοναδικός υπερμαραθώνιος 90 ωρών ο οποίος μετά την περσινή ανεπανάληπτη επιτυχία θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από τις 25 έως τις 29 Απριλίου και τα έσοδα του θα πάνε και πάλι στην ‘Ενωση «Μαζί για το Παιδί»!

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, μέρα ή νύχτα, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.

Το 2ο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 20:00 και τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 14:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από μικρούς ενός έτους έως μεγάλους 101 ετών!

Πηγή: nflathens.com

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ