Ίδρυμα Λάτση: Βραβεία «Μαζί για το Παιδί»

Σε μία πολύ συγκινητική τελετή η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» απένειμε βραβεία σε προσωπικότητες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην κοινωφελή προσφορά, καθώς επίσης σε οργανισμούς – υποστηρικτές του έργου της και σε εθελοντές που στηρίζουν την Ένωση. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση έχει ενισχύσει όλα τα σωματεία που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Ένωσης, μεταξύ άλλων το  Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη», το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» – Κ.Α.Σ.Π., την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, το Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος», το Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» κ.ά., καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες ανά φορέα, εστιάζοντας σε ζητήματα εξειδικευμένου εξοπλισμού και έχοντας ως γνώμονα την πολλαπλασιαστική αξία και τη μεγιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρουν στην ανακούφιση και υποστήριξη των παιδιών.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται εκ μέρους του Ιδρύματος Λάτση για το βραβείο, μαζί με ευχές για πολλές ακόμη επιτυχίες στον μελλοντικό έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ