ΑΒ Βασιλόπουλος: Το ΕΝΑ FOOD Cash & Carry Κέρκυρας μετακομίζει σε «νέο σπίτι»

Το κατάστημα ΕΝΑ FOOD Cash & Carry της Κέρκυρας, με στόχο να προσφέρει ακόμα πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες του, μετακομίζει σε ένα νέο χώρο στην περιοχή του Ποταμού Κέρκυρας, στις 23 Οκτωβρίου 2018. Το νέο κατάστημα, μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει, θέτει ένα σημαντικό στόχο: να καλύψει με αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στο έπακρο τις αγοραστικές ανάγκες των επαγγελματιών τροφίμων της περιοχής.

Ο νέος μοντέρνος χώρος πώλησης των 1.220 τ.μ. του καταστήματος είναι σχεδιασμένος με βάση την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της ΕΝΑ FOOD Cash & Carry και μπορεί να υποδεχτεί όλους τους επαγγελματίες τροφίμων του νησιού, προσφέροντας ταχύτητα και ευελιξία. Παράλληλα, σε σχέση με το προηγούμενο κατάστημα, τα προϊόντα είναι πλέον τοποθετημένα σε μοντέρνο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που βρίσκεται σε έναν όροφο ενώ έχουν προστεθεί υπερσύγχρονα ταμεία για γρήγορες αγορές με στόχο να διευκολύνονται όσοι έχουν περιορισμένο χρόνο. Στους διαδρόμους έχει τοποθετηθεί πρακτική σηματοδότηση περιλαμβάνοντας όλες τις κατηγορίες προϊόντων, που σε συνδυασμό με τον καλοσχεδιασμένο φωτισμό προσφέρει πρακτική, σύντομη και ευχάριστη πλοήγηση στο κατάστημα. Επιπροσθέτως, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του ΕΝΑ FOOD Cash & Carry Κέρκυρας, δημιουργήθηκαν 50 θέσεις άνετου parking.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον το τμήμα του Κρεοπωλείου αποκτά νέο χώρο service επαγγελματιών, όπου εξειδικευμένοι συνεργάτες θα παίρνουν και θα προετοιμάζουν τις παραγγελίες των πελατών σύμφωνα με τις ανάγκες τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κρεατικών. Τέλος, το τμήμα Οπωροπωλείου συνεχίζει να σας προσφέρει καθημερινά ολόφρεσκα προϊόντα είτε χύμα είτε συσκευασμένα ενώ το τμήμα Τυροκομικών και Αλλαντικών αποκτά ευρεία γκάμα προϊόντων.

Με αφορμή το νέο κατάστημα, ο Περιφερειακός Διευθυντής Βορείου Ελλάδος της ΕΝΑ FOOD Cash & Carry κ. Κωνσταντίνος Ζιώγας αναφέρει σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την μέχρι τώρα πορεία του ΕΝΑ Κέρκυρας και για τη θέση που έχει κατακτήσει στην επιχειρηματική κοινότητα του νησιού. Γι΄ αυτό και η απόφαση μας να μεταφερθούμε σε νέο χώρο έγκειται στην επιθυμία μας να διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας, προμηθέυοντας πάντοτε προϊόντα άριστης ποιότητας σε κάθε πελάτη μας, και προσφέροντας την καλύτερη αγοραστική εμπειρία».

Πληροφορίες για το νέο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στην Κέρκυρα:
Διεύθυνση: Εθνική οδός Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας, περιοχή Ποταμός Κέρκυρας – θέση Κοντόκαλι, Δ.Ε. Κερκυραίων, Κέρκυρα, Τ.Κ. 49100. Τηλέφωνο: 26610 27802
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 7:00-20:00 και Σάββατο 7:00-18:00

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ