Πραγματοποιήθηκε η Καλοκαιρινή Γιορτή Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” 2018

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» στο πλαίσιο της ετήσιας παράδοσης, παρουσίασε το αξιόλογο έργο μιας ολόκληρης χρονιάς. Πιστοί και στο φετινό ραντεβού μας , η καλοκαιρινή γιορτή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28/06/2018 και ώρα 07:30 μ.μ στον προαύλιο χώρο του Κέντρου μας. Η εκδήλωση περιλάμβανε πολύ μουσική, θεατρικά δρώμενα, διαδραστικά παιχνίδια και πολύ χορό! 

Οι εκπαιδευόμενοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους δίνοντας ο καθένας το δικό του μοναδικό στίγμα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν ενεργά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ομορφαίνοντας την  με το θερμό τους χειροκρότημά , ενώ στο τέλος της παράστασης η συγκίνηση ήταν διάχυτη για το όμορφο  αποτέλεσμα.                    

Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι:  κα. Χαρούλα Καφαντάρη- Βουλευτής Β’ Αθηνών-«ΣΥΡΙΖΑ», ο κος. Βασίλης Χαρόπουλος-Πολιτικός Υπεύθυνος του Τομέα Πρόνοιας από την παράταξη «το Ποτάμι», η κα. Μαρία Ανδρούτσου-Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου, ο κος. Βασίλής Κουτσανδρέας-Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Αγίου Δημητρίου, ο κος. Κώστας Χριστοδουλής- Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Αγίου Δημητρίου, ο κος. Σπύρος Διαβολίτσης-Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Δήμου Αγ. Δημητρίου, η κα. Ελένη Γκατζέλη – Δημοτική Σύμβουλος & Πρώην Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Αγίου Δημητρίου, ο κος. Κωστής Παπαδόπουλος-Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης & Επίτιμο Μέλος του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», ο κος. Γιάννης Κωστάκης – Χρυσός Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης, ο κος. Αχιλλέας Αδαμαντιάδης- Εκπρόσωπος από τις «Συνεργασίες Πόλης» , ο κος. Μαρουλής Στυλιανός – Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης,  κα. Τζένη Μακρυκώστα-Εκπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρίας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, η κα. Νέλλη Μπέλκη-Πρώην Πρόεδρος του Εσωτερικού Τροχού Ηλιούπολης, η κα. Μαρία Πλοιαρχοπούλου-Πρώην Πρόεδρος του «Εσωτερικού Τροχού»  Ηλιούπολης, ο κος. Κωνσταντίνος Πρωτοπαπαδάκης- Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης «Η Κρήτη», η κα.Ευτυχία Ασπιώτη-Υπεύθυνη του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Η Παιδική Φωλιά».

Το Δ.Σ  και το προσωπικό του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», ευχαριστούν για άλλη μια φορά τους γονείς, αλλά και όλο τον κόσμο που στηρίζουν και εμπιστεύονται το έργο μας.  Ευχές για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι σε όλους!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ