Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2019

Διεκδικήστε το δικό σας Όσκαρ της Εξυπηρέτησης στο www.csawards.gr

Παράταση για την υποβολή συμμετοχής έως τις 18 Νοεμβρίου 2019 δίνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) για τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2019 (CS AWARDS), που στόχο έχουν την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών εξυπηρέτησης πελατών στην ελληνική αγορά. 
Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε όλες τις επιχειρήσεις, είτε είναι μέλη του ΕΙΕΠ είτε όχι. Η υποβολή υποψηφιότητας πραγματοποιείται στο www.csawards.gr μέσω ασφαλούς ηλεκτρονικής πλατφόρμας με τη συμπλήρωση ενιαίας μορφής ερωτηματολόγιου για 14 ξεχωριστές κατηγορίες. Μετά τη λήξη της υποβολής συμμετοχών, η κριτική επιτροπή επιλέγει τις 3 εταιρείες – φιναλίστ για κάθε κατηγορία βράβευσης, ενώ ο μεγάλος νικητής κάθε κατηγορίας θα ανακοινωθεί σε μια λαμπερή τελετή στις 12 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.  
Διεκδικήστε το δικό σας Όσκαρ της Εξυπηρέτησης, υποβάλλοντας συμμετοχή στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2019, σήμερα!
Λίγα λόγια για το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών:
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 με την υποστήριξη πολυεθνικών, μεγάλων Ελληνικών εταιρειών και επιστημονικών φορέων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Σήμερα, 123 εταιρείες είναι μέλη του Ινστιτούτου. Κοινή πεποίθηση των ιδρυτικών μελών του Ινστιτούτου ήταν η αναγνώριση της ανάγκης να αναβαθμιστεί και να υποστηριχθεί ο ρόλος όσων, άμεσα ή έμμεσα, έρχονται σε επαφή με τον πελάτη. Στόχος του ΕΙΕΠ είναι η δημιουργία ενός επιχειρηματικού πλαισίου που θα υποστηρίζει τις ατομικές δεξιότητες στην εξυπηρέτηση πελατών και θα αναγνωρίζει όσους τις εφαρμόζουν με επιτυχία. Το ΕΙΕΠ μέσω των μελών του, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται ταχύτατα, απευθύνεται στον “εξυπηρετούμενο” πελάτη, πολίτη, άνθρωπο, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησής του.
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ