Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Μια ελληνική εταιρία στη Διεθνή Έκθεση Ηλιακής Ενέργειας και Φ/Β, Intersolar India 2019

H ελληνική εταιρία Inaccess Networks SA είχε την ευκαιρία να προβάλει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, μεταξύ 114 εκθετών, στην αναδυόμενη αγορά της Ινδίας, στο πλαίσιο της έκθεσης Intersolar India, η οποία έλαβε χώρα από τις 27 έως τις 29 Νοεμβρίου 2019, στη Μουμπάι. Συνολικά η έκθεση καλωσόρισε περισσότερους από 10.000 κλαδικούς επισκέπτες, ενώ το συνέδριο παρακολούθησαν πάνω από 800 συμμετέχοντες.  
Σημειώνεται ότι η Intersolar India ανήκει μαζί με την ees India και την Power2Drive India στο τρίπτυχο των εκθέσεων της The smarter E India, η οποία αποτελεί  το κέντρο καινοτομίας για τον νέο ενεργειακό κόσμο της Ινδίας. Πιο συγκεκριμένα, η εκθεσιακή αυτή πλατφόρμα, που διοργανώνεται από την  Solar Promotion GmbH και για την οποία το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει ενεργειακές λύσεις και τεχνολογίες αντικατοπτρίζοντας την αλληλεπίδραση των ηλιακών βιομηχανιών και των βιομηχανιών αποθήκευσης ενέργειας και ηλεκτρικής κινητικότητας. 
Ειδικότερα, οι τρεις εκθέσεις, που πραγματοποιούνται κάτω από την «ομπρέλα» της The smarter E India, περιλαμβάνουν τα εξής: 
– Η Intersolar India, Διεθνής Έκθεση Ηλιακής Ενέργειας και Φ/Β, εστιάζει στους τομείς των φ/β, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας,
– Η ees India εστιάζει σε τομείς, όπως η αποθήκευση ενέργειας, οι συσσωρευτές, τα υλικά, τα εξαρτήματα, η ανακύκλωση, η διαχείριση, τα συστήματα και οι δοκιμές μπαταριών και τα συστήματα ελέγχου και 
– Η Power2Drive India ενημερώνει για τα ηλεκτρικά οχήματα και τις τεχνολογίες φόρτισης.
Όλες οι εκθέσεις απευθύνονται σε όλους τους βασικούς τομείς της ενεργειακής αλυσίδας και συγκεντρώνουν τοπικούς εμπειρογνώμονες και διεθνείς φορείς. 
Το 2020, η The smarter E India, θα φιλοξενηθεί στη Μουμπάι, στο Bombay Exhibition Centre, από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Solar Promotion GmbH, διοργανώνει αντίστοιχες εκθέσεις, συνέδρια και summits σε περισσότερες χώρες και ηπείρους, με κυριότερη διοργάνωση την ετήσια έκθεση, The smarter E Europe, στο Μόναχο αλλά και τις διοργανώσεις στις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, το Ντουμπάι και το Μεξικό. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις διοργανώσεις της Solar Promotion GmbH, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της έκθεσης στην Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037, ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.thesmartere.in
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ