ΕΕΔΕ: Online Συζήτηση – Κερδίστε χρόνο και χρήμα με μια απλή ψηφιακή οργάνωση των πληροφοριών σας

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 7 μ.μ.

Δελτίο Τύπου

Λίγες ώρες έμειναν για τη live συζήτηση που διοργανώνει ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών(#ΤΟΓΜΕ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (#ΕΕΔΕ), ανταποκρινόμενος στα νέα δεδομένα, την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 7 μ.μ., με θέμα: “Κερδίστε χρόνο και χρήμα με μια απλή ψηφιακή οργάνωση των πληροφοριών σας”

Έχει διαπιστωθεί ότι πολλές εταιρίες θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο αποτελεσματικές και επικερδείς με μια σωστή και αποτελεσματική οργάνωση.

Η Χριστίνα Καρτσιώτου, Senior Business Consultant / Mentor και η Βίκυ Αθανάσογλου, Νομική Σύμβουλος, θα συζητήσουν και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις κρίσιμες πληροφορίες της Εταιρείας σας που πρέπει να οργανωθούν ψηφιακά στο δικό σας E-Data Room, ώστε να είναι άμεσα και έγκυρα διαθέσιμες σε αυτούς που τις χρειάζονται, όπως στους συνεργάτες της Εταιρείας σας, έναν υποψήφιο επενδυτή ή χρηματοδότη.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ηλεκτρονική εγγραφή.

Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας εδώ: https://bit.ly/371IDaa

Κατεβάστε το Zoom και συνδεθείτε μέσω του link: https://bit.ly/2MxhJ0p

Σας ενημερώνουμε πως θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή συνάντηση ζωντανά & μέσω live streaming στη σελίδα μας στο Facebook. Μείνετε συντονισμένοι!

Ελένη Καραγιαννίδου, Υπεύθυνη Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) | 2102112000 (*708) iagme@eede.gr

Πηγή εικόνας και άρθρου: 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ