ΗeDA: Virtual Event “From crisis to opportunity: what’s the future of trade?”

Virtual Event “From crisis to opportunity: what’s the future of trade?”

Αγαπητά μέλη,
Ακολουθεί πρόσκληση του μέλους μας ATRADIUS:

Η Atradius, φιλοξενεί μία σειρά τεσσάρων Virtual Events με θέμα: «From crisis to opportunity: what’s the future of trade?», όπου υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, μεταξύ αυτών και ο CMO της Atradius Andreas Tesch, αλλά και ακαδημαϊκοί θα μιλήσουν για τις πιθανές μελλοντικές εξελίξεις του νέου εμπορικού τοπίου, συμπεριλαμβανομένου του εντοπισμού ευκαιριών για ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Μετά την επιτυχία του πρώτου webinar «How Covid-19 changed global trade forever», με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του δεύτερου, με θέμα «How trade relationships and tariffs are affecting trade worldwide», την Πέμπτη 25 Μαρτίου.

Στο διαδραστικό Virtual Event, οι ομιλητές θα αναλύουν τις αγορές και τους κλάδους που θα επηρεαστούν περισσότερο από τους δασμούς μέσα στους επόμενους μήνες και χρόνια, και πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να τους διαπραγματευτούν για να οικοδομήσουν ισχυρότερες εμπορικές σχέσεις, παρά τους πολιτικούς κινδύνους.

Για να το παρακολουθήσετε ζωντανά, να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας, αλλά και να μάθετε περισσότερα για το πάνελ των ομιλητών, κάντε την εγγραφή σας στο κάτωθι link:


Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ