Εξέλιξη προγράμματος Παιδικής HELMEPA

www.helmepajunior.gr

Κάθε προηγούμενο έχει ξεπεράσει κατά το τρέχον σχολικό έτος η άμεση ανταπόκριση μαθητών και εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα περιβαλλοντικής ενημέρωσης της Παιδικής HELMEPA, το οποίο υλοποιείται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για 16η συνεχή χρονιά σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία όλης της χώρας.

Περισσότεροι από 3.400 μαθητές και 220 Εθελοντές Εκπαιδευτικοί από 93 σχολικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα, ενώ αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 31η Ιανουαρίου.

Tη φετινή σχολική χρονιά, στο ενημερωτικό υλικό που στέλνεται στις Ομάδες Παιδικής HELMEPA συμπεριλαμβάνεται και το τρίπτυχο φυλλάδιο «Γίνε Πρωταθλητής στην προστασία της θάλασσάς μας από τη ρύπανση!». Το φυλλάδιο αυτό που σχεδιάστηκε και εκτυπώθηκε από τη HELMEPA σε συνεργασία με το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών – UNEP/MAP το 2004 με αφορμή την Ολυμπιάδα της Αθήνας, επανεκτυπώθηκε φέτος με την ευγενική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Υιών Κωστή Μ. Λω.

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του προγράμματος της Παιδικής HELMEPA στην περιοχή τους μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Τομέα Ενημέρωσης Κοινού της HELMEPA:

  • Tηλ.: 210 934 3088
  • E-mail: helmepajunior@helmepajunior.gr

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ