ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Βαθύτατη θλίψη για την απρόσμενη απώλεια του Πρόεδρου της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απρόσμενη απώλεια του Πρόεδρου της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μίχαλου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην επιμελητηριακή κοινότητα, της οποίας ηγείτο από το 2012, οπότε αναδείχθηκε πρόεδρος της ΚΕΕΕ, ενώ από το 2006 παρέμενε πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Ο ίδιος έδωσε και κέρδισε, σε θεσμικό επίπεδο, σημαντικές «μάχες» εκπροσωπώντας την επιχειρηματική κοινότητα, ήδη από το 1993, οπότε συμμετείχε για πρώτη φορά στο ΔΣ του ΕΒΕΑ, ενώ με τις συχνές παρεμβάσεις του συνέβαλε στη διαμόρφωση του θεσμικού πλαισίου περί λειτουργίας της αγοράς, όπως και στην αναμόρφωση της επιμελητηριακής νομοθεσίας.

Παράλληλα με την επιτυχημένη συνδικαλιστική του δράση, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος πρωταγωνίστησε για περισσότερες από τρεις δεκαετίες και στον επιχειρηματικό στίβο, αναλαμβάνοντας τα ηνία της οικογενειακής του επιχείρησης. Έδωσε επίσης το στίγμα του, συμμετέχοντας στα διοικητικά συμβούλια μεγάλων εταιρείων, καθώς και σε θέσεις ευθύνης των Υπουργείων Ανάπτυξης (2004-2005) και Οικονομίας και Οικονομικών (2005 – 2006).

Το ΔΣ του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter
 
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ