Το Χαμόγελο του Παιδιού: Μία γιορτή για τους εθελοντές μας στη Θεσσαλονίκη

Σε ενθουσιώδες κλίμα και με πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή των εθελοντών του Οργανισμού, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να διασκεδάσουμε, αλλά και να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, που μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε όλα αυτά τα χρόνια το δύσκολο έργο και τις δράσεις του Οργανισμού.

Με πίστη στο όραμα του μικρού μας ιδρυτή, Ανδρέα Γιαννόπουλου, οι εθελοντές του Οργανισμού βρίσκονται δίπλα στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με ανιδιοτέλεια και φροντίδα, προσφέροντας το χρόνο και τη θετική τους διάθεση. Οι εθελοντές μας είναι άνθρωποι διαφόρων ηλικιών, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, προσωπικότητες και εκπαίδευση, αλλά με ένα κοινό όραμα και σκοπό: Το Χαμόγελο κάθε Παιδιού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα Wowing για τη διαδραστική παρουσίαση, που μας ενέπνευσε και μετέδωσε το αίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς χαρίζοντας χαμόγελα και αγκαλιές, την εταιρεία ΧΟΥΤΟΣ Catering για τα γευστικά εδέσματα και  τη ΔΕΘ – Helexpo για την παραχώρηση της αίθουσας Α του Συνεδριακού Κέντρου «Νικόλαος Γερμανός».

Πηγή Φωτογραφίας: https://www.hamogelo.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ