2ο βραβείο για τα παιδιά του Μουσείου Μπενάκη στο International Children and Youth Animation Festival VAFI

Το Μικρό Εργαστήρι της Τέχνης (ομάδα κινούμενου σχεδίου) του Μουσείου Μπενάκη πέτυχε μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!!!

Πήρε το 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ στο 6o International Children and Youth Animation Festival VAFI στο Varazdin της Κροατίας (www.vafi.hr/en/

Πρόκειται για ένα από τα λίγα διεθνή φεστιβάλ όπου παρουσιάζονται και διαγωνίζονται ταινίες animation, τις οποίες έχουν δημιουργήσει παιδιά. 

Η ομάδα του Μικρού Εργαστηρίου της Τέχνης κατέκτησε με την ταινία «Έτη, Χρόνια και Ζαμάνια» (“Long Time No See”) τη δεύτερη θέση στην κατηγορία MINI, στην οποία διαγωνίζονται οι μικρότεροι συμμετέχοντες. 

Συνολικά υποβλήθηκαν στο φεστιβάλ 336 ταινίες από 42 χώρες, και από αυτές οι 79 ανήκαν στην κατηγορία MINI. 

Την ομάδα του Μουσείου εκπροσώπησαν στην Κροατία 6 παιδιά, τα οποία επί 4 μέρες παρακολούθησαν τις προβολές, γνώρισαν συνομήλικούς τους από άλλες χώρες που και αυτοί είχαν δημιουργήσει ταινίες κινούμενης εικόνας, ξεναγήθηκαν στην μεσαιωνική πόλη του Varazdin, και συμμετείχαν σε δράσεις και γιορτές! 

Το Μουσείο συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά της ομάδας: Γιώργος Γεροντάκης, Λέανδρος Γεροντάκης, Ρωξάνη Κανελλοπούλου Μελισσηνού, Αντώνης Λάζος, Αλεξάνδρα Μπαρκούζου, Χρυσάνθη Παπακωνσταντίνου, Αφροδίτη Σαγιάννη, Άννα Χατζημηνά, Αργυρώ Χατζημηνά και φυσικά την δασκάλα τους, την εικαστικό Χριστίνα Ντεπιάν και τους συνεργατες της, Claudia Bubnova και Γεωργία Σερίφη, για τη μεγάλη αυτή επιτυχία!

ΕΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ / LONG TIME NO SEE


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ