Ταχύρρυθμο πρόγραμμα μαθημάτων για τους νεοεισερχόμενους φοιτητές του Deree

Στις 11 Οκτωβρίου η έναρξη του προγράμματος Fall Intensive, που επιτρέπει στους νέους να ξεκινήσουν σήμερα τις σπουδές τους στο Deree – Τhe American College of Greece.

Τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο τις σπουδές τους προσφέρει το Deree – The American College of Greece στους νέους που αποφασίζουν τώρα για το ακαδημαϊκό τους μέλλον, μέσα από το πρόγραμμα Fall Intensive. 

Το πρόγραμμα, που ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου, προβλέπει ταχύρρυθμα μαθήματα για τους πρώτους 4 μήνες και καθημερινές παρακολουθήσεις, ώστε οι φοιτητές να καλύψουν την απαιτούμενη ύλη τού α’ εξαμήνου και να συνεχίσουν κανονικά τις σπουδές τους στο επόμενο εξάμηνο. 

Ήδη για το νέο ακαδημαϊκό έτος, που ξεκίνησε στις 13 Σεπτεμβρίου, 900 νέοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό προτίμησαν το Deree για τις σπουδές τους.  

Το Deree προσφέρει 26 καινοτόμα προπτυχιακά προγράμματα σε κατευθύνσεις που απαντούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Όλα τα προγράμματα και των τριών σχολών του Deree (Σχολή Business και Οικονομικών, Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών) οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση (NECHE, OU). 

Στο Deree oι νέοι φοιτούν σε ένα διεθνές περιβάλλον, με συμφοιτητές από 72 χώρες, έχουν πρόσβαση σε ακαδημαϊκές ευκαιρίες σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, αλλά και σε ευκαιρίες καριέρας μέσω πρακτικής άσκησης σε κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Στην επαγγελματική τους αποκατάσταση συμβάλλει αποφασιστικά και το δίκτυο των 54.000 αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος που καταλαμβάνουν νευραλγικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες και πολυεθνικούς ομίλους ανά τον κόσμο.

Μεγάλη βαρύτητα δίνεται στην οικονομική στήριξη των φοιτητών, καθώς το Deree πρεσβεύει ότι οι νέοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, ανεξάρτητα από τους οικονομικούς τους πόρους. Για το ακαδημαϊκό 2018-19, το Deree προσφέρει 4,3 εκατομμύρια ευρώ με τη μορφή ακαδημαϊκών και άλλων υποτροφιών.  

Περισσότερες πληροφορίες για το Fall Intensive, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν εδώ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ