Τον Ιούνιο η ζωντανή e-μετάδοση της Διεθνούς Έκθεσης Εφαρμογών Πληροφορικής στην Υγειονομική Περίθαλψη, DMEA

Τον Ιούνιο η ζωντανή e-μετάδοση της Διεθνούς Έκθεσης Εφαρμογών Πληροφορικής στην Υγειονομική Περίθαλψη, DMEA

Σε εφαρμογή τίθεται τον Ιούνιο, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, το εναλλακτικό πρόγραμμα διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Εφαρμογών Πληροφορικής στην Υγειονομική Περίθαλψη, DMEA 2020.

O Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, έχοντας ήδη μεταθέσει από τον Απρίλιο για τον Ιούνιο την DMEA 2020, έλαβε την απόφαση να τη διοργανώσει ψηφιακά με σκοπό την απόλυτη προστασία των εκθετών και του κοινού από την πανδημία.

Ειδικότερα, από τις 16 έως τις 18 Ιουνίου 2020, στο πλαίσιο της DMEA 2020, θα πραγματοποιηθεί ζωντανή μετάδοση επιλεγμένων συνεντεύξεων και ομιλιών, θα φιλοξενηθούν ειδικά webinars και θα παρουσιαστούν τα τελευταία προϊόντα του κλάδου. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η οποία δεν έχει κόστος συμμετοχής, η DMEA στοχεύει στην καλύτερη ενημέρωση του κοινού γύρω από την ψηφιοποίηση στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, η οποία παραμένει επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε.

Η επόμενη DMEA θα λάβει χώρα από τις 13 έως τις 15 Απριλίου 2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου. 

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την έκθεση DMEA, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.dmea.de/en/

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ